Alaspään Ratsastuskeskus

Erityisryhmät

Yritys- ja ryhmäpalvelut

Polttariryhmät

erityisryhmat

Ratsastus on suosittu polttareiden ohjelmanumero. Tuokaa polttarisankari kokemaan ainutlaatuinen kokemus hevosen selässä, tai tulkaa vaikka koko porukalla ratsastamaan!

Talutusratsastukset tapahtumissa

Talli voi järjestää erilaisiin tapahtumiin talutusratsastusta muutamalla ponilla tai hevosella. Tapahtumiksi luokitellaan kaikki syntymäpäiväjuhlat sekä myös suuremmat yleisötapahtumat.

Koululaisryhmät

Ratsastus on suosittu laji koulujen liikuntapäivävaihtoehtona. Ratsastukseen voi tulla tutustumaan myös koulujen liikuntatuntien ohjelmana.

Työpaikkavirkistys

Tallilla järjestetään erilaisille työpaikkaryhmille/muille yhteisöille mahdollisuus tutustua ratsastusharrastukseen. Tällainen vierailu sopii mainiosti esimerkiksi osaksi työpaikkaliikuntaa, virkistyspäivää tai ohjelmanumeroksi mukavaan yhdessäoloon.

Maneesin vuokraus

Maneesia on mahdollista vuokrata kokonaan omaan käyttöön tietyksi ajaksi. Maneesi on talvikaudella oiva treenipaikka koiraryhmille yms.

Muut erityisryhmät

erityisryhmat

Meillä käy viikoittain ratsastamassa kehitysvammaisia ratsastajia. Hevosemme ovat siis tottuneita tämän kaltaiseen toimintaan ja osaavatkin käyttäytyä siinä mallikelpoisesti.
Tämän lisäksi pystymme ottamaan tavallisiin ryhmiin myös kuuroja tulkin kanssa.

Kypärän käyttö on kaikessa ratsastuksessa pakollista. Tallilta saa lainata sopivankokoisen kypärän ratsastuksen ajaksi. Satunnaisratsastajat ovat vakuutettuja tallin toimesta.


Copyright © 2009 Alaspään ratsastuskeskus